Een impressie van de diverse activiteiten

Kerstviering 2019
Samen een gezellige middag. Het thema van de kerst dit jaar. Eerst samen lunchen. Een pastei met ragout, rundvleessalade, diverse broodjes en beleg. Heerlijk uitgebreid tafelen en kletsen met elkaar. Daarna nog een paar prijsjes kunnen weggeven met de loterij. Toen was het tijd voor rivaliteit en enthousiasme. De Pubquiz ging van start de groepen waren verdeeld en het kon beginnen. Soms lastige vragen en "ik ken het liedje maar van wie zingt dit nu"
Weer een gezellige geslaagde middag voor bezoekers en ook voor alle vrijwilligers. Bedankt allen voor weer een succesvol jaar.

Zomerfeest 2019
Het jaarlijkse zomerfeest was een groot succes. Heerlijke hapjes, goede muziek en diverse activiteiten. 
Bij binnenkomst kreeg iedereen een zomerse beker en iets lekkers bij de koffie. DJ Pedro zorgde voor de muziek en zanger Gerrie bracht de sfeer er heel goed in. Als activiteit kon men levend ganzenbord spelen. Dit bracht hilarische taferelen met zich mee. We sloten af met een puntzak friet met snacks en een ijsje toe. Iedereen heeft genoten. Op naar het volgende activiteit.

Koningsdag 2019
Bij het bakkie kon de jumbol niet missen natuurlijk. Rond 11 uur begon de uitzending. Wat zagen ze er weer mooi uit en gelukkig bleef het droog. Ook bij `t Kardeeltje zat de stemming er goed in. Wij hadden hulp van twee vrijwilligers van Het Dongemond college. Zij verzorgde het KoningsTrivant wat tussendoor werd gedaan. Knap hoor spreken voor zo`n groep. Ook hielpen ze mee in de keuken. We starten met courgette soep met zalm snip en Gwenda en Jeanne liepen rond met een Hotdog karretje.  Heerlijke ochtend!

Winterfeest 2019 
Tijd voor het winterfeest! Je kon meedoen aan diverse winterse spelletjes. Een leerling van het Dongemond college organiseerde een zithockey toernooi. Iedereen wilde meedoen. Wat ging het er soms hard aan toe. De aankleding verdient een dikke pluim. Het biljart was omgetoverd tot een mooi winters tafereel. door de gezellige muziek kwam de sfeer er goed in. De hapjes die uit de keuken kwamen maakte het feest compleet.

Kerstmiddag 2018 High tea
High tea is altijd lekker. We begonnen met een heerlijke courgettesoep met zalm snip. daarna volgde een etagère hartig en een
etagère zoet. Heerlijk om je vingers bij af te likken. We sloten af met een gezamenlijk kerst triviant spel.

Burendag 2018. De Kermis
Altijd leuk de Burendag. Een mooie gelegenheid om samen te komen met de buren.  Bij binnenkomst kocht je een Kermiskaart om vervolgens na het bakkie en iets lekkers naar de Kermis te gaan. Er was Kop vat jut, schieten, blikgooien, eendjes vissen en basketballen. Als je dan alle spellen had gedaan mocht je een keertje touwtje trekken. iedereen had dus een prijsje. De drie beste Kermis klanten kregen nog een extra prijs. Er werd tevens ook popcorn en suikerspin uitgedeeld. Een loterij mocht niet ontbreken natuurlijk. Met dank aan onze buren die voor de prijzen hadden gezorgd. Bakkerij van de Westen, Broodje Piraat, Bij Jenneke, Domino`s en Antler. Op het biljart was een kleine expositie van wat `t Kardeeltje nu eigenlijk allemaal doet. Wat was het een gezellige middag.

Zomerfeest 2018.
Iedereen kreeg bij binnenkomst een vliegenmepper met hieraan een bingo kaart en een speel/eet bon. Bij de koffie begonnen met Lucia`s heerlijke ananascake met kokos. Ook had Lucia lekkere zomerse fruitspiesjes en liep een aantal keer rond met heerlijke hapjes. Met de kaart kon je diverse spelletje doen. Iedereen mocht na het spelen een presentje uitkiezen. Op de camping hoort natuurlijk ook een bingo met een zomerse hoofdprijs. De camping rollator race werd zeer gedreven gedaan. Iedereen wilde de best tijd neerzetten. Voor het eten kreeg iedereen een puntzak friet met 2 minisnacks. Als afsluiter een heerlijk ijsje gescoopt door de ijscoman zelf. wat was het weer een geslaagde middag.

Winterfeest 2018,  De olympische spelen.
Een middag vol muziek, olympische spellen en lekkere hapjes.  De muziek werd zoals altijd verzorgd door SLOG radio. Olympisch triviant werd vol enthousiasme gespeeld.  Er was een Frans stokbroodje met brie, Italiaanse pizza punt van Domino`s , Amerikaanse hamburger en een Belgisch toetje, een wafel met ijs en kersen. De huisgemaakte glühwein (van Jeanne) mocht niet ontbreken.

Kerstmiddag 2017
Wat een actieve middag vol spel en creativiteit. Een lekkere lunch maakte de middag compleet.

Burendag 2017
Laat je hobby ziet! dat was het thema.

Zomerfeest 2017

Koningsdag 2017
Samen kijken naar het koningshuis. Triviant en een lunch ter afsluiting

Rabobank activiteiten dag 2017
Wij werden verrast door de Rabobank zij kwamen ons een gezellige dag bezorgen. Het schipperskoor zong uit volle borst. De pannenkoeken werden gebakken door medewerkers van de Rabobank. Wij zijn hen ontzettend dankbaar

Zomerfeest 2016
Bak je taart
Wat een gezellige middag

Burendag 2015
Onze eerste burendag!

Bingo!!
Waar een lekker hapje niet mag ontbreken.
Iedere maand bingo bij `t Kardeeltje.
5 rondes voor € 4,-. De deuren gaan open om half 2.